Ahli Parancah

10 Taun Pangalaman Manufaktur

Warta

  • Premium Food Grade Isolated Pea Protein

    Premium Dahareun Kelas terasing Protéin kacang polong

    Naon Dupi Protéin Kacang polong?Bubuk protéin sayogi dina sababaraha bentuk, biasana sapertos protéin whey, bubuk protéin béas coklat sareng kécap.Whey sareng protéin béas coklat gaduh sababaraha kauntungan anu luar biasa, sareng duanana mangpaat pisan pikeun dirina sorangan.Sanajan bubuk protéin kacang polong henteu ...
    Maca deui
  • NON-GMO Isolated Soy Protein

    NON-GMO Protéin kécap terasing

    Naon protéin kécap?Éta mangrupikeun protéin nabati anu asalna tina kedele, nyaéta legum.Ieu mangrupikeun sumber protéin anu saé pikeun vegetarian sareng vegan sami, kitu ogé anu ngahindarkeun susu, tanpa koléstérol sareng sakedik lemak jenuh.Aya anu...
    Maca deui
  • Chondroitin Sulfat (Natrium/Kalsium) EP USP

    Anu mana?Chondroitin mangrupikeun suplemén dietary sareng bagian penting tina kartilage.Studi geus kapanggih yén nyokot chondroitin bisa nyegah kartilage ngarecah sarta ogé bisa merangsang mékanisme perbaikan na.Chondroitin geus diuji dina sahenteuna 22 RCTs pikeun osteoarthriti ...
    Maca deui