Ahli Parancah

10 Taun Pangalaman Manufaktur

Ékstrak Tutuwuhan

  • OPC 95% Pure Natural Grape Seed Extract

    OPC 95% Ekstrak Biji Anggur Alami Murni

    Ekstrak siki anggur nyaéta jenis polifenol anu sasari tina siki anggur jeung utamana diwangun ku proanthocyanidins.Ekstrak siki anggur mangrupikeun zat alami murni. Tés nunjukkeun yén pangaruh antioksidanna 30 dugi ka 50 kali langkung luhur tibatan vitamin C sareng vitamin E. Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun radikal bébas kaleuwihan dina awak manusa sareng gaduh pangaruh anti-sepuh sareng ningkatkeun kekebalan.

  • Food Grade Soya Lecithin Liquid

    Dahareun Kelas kécap Lésitin Cairan

    Lecithin Soya Dijieun tina Kacang Kedelai Non GMO & mangrupakeun bubuk konéng Lampu atawa lilin nurutkeun purity.Hal ieu dianggo pikeun sipat fungsional sareng gizi anu lega.Éta diwangun ku tilu jinis fosfolipid, fosfatidilkolin (PC), fosfatidilétanolamine (PE) sareng fosfotidilinositol (PI).