Aakku Cina NON-GMO Dietary Kedelai Serat Bubuk Produsén jeung Supplier |Unibridge

Ahli Parancah

10 Taun Pangalaman Manufaktur

NON-GMO Dietary Serat Kécap Bubuk

Serat kécap utamana maranéhanana anu teu bisa dicerna ku énzim pencernaan manusa dina istilah umum karbohidrat macromolecular, kaasup selulosa, pektin, xylan, mannose, jsb Jeung kolesterol plasma nyata nurunkeun, ngatur tingkat fungsi cerna jeung fungsi séjén.Éta unik, rasa pikaresepeun, produk serat dijieun tina serat témbok sél jeung protéin tina cotyledon kedele.Kombinasi serat sareng protéin ieu masihan produk ieu nyerep cai anu saé.

Serat kécap mangrupikeun produk serat anu unik, rasa anu pikaresepeun, anu didamel tina serat témbok sél sareng protéin tina cotyledon kedele.Kombinasi serat sareng protéin ieu masihan produk ieu nyerep cai anu saé sareng sipat kontrol migrasi Uap.Dijieun tina Kacang Kedelai Non-GMO ngagunakeun prosés anu disatujuan sacara organik.Ieu salah sahiji aditif dahareun populér sarta bahan di kalolobaan nagara.

Serat kécap kalawan warna alus sarta rasa.Kalawan ingetan cai alus tur ékspansi, ditambahkeun kana dahareun bisa ningkatkeun eusi Uap produk pikeun reureuh sepuh produk.Kalawan emulsification alus, gantung na thickening, bisa ngaronjatkeun ingetan cai jeung bentuk ingetan dahareun, ngaronjatkeun stabilitas katirisan, meling.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Barang Standar Kualitas
Penampilan & Warna bubuk konéng atawa bodas lampu
Mesen & Rasa Rasa normal, tanpa bau anu aneh
Protéin kasar ≤20% (N. * 6.25 dina dasar garing)
Serat ≥65%
Abong ≤6%
Kabodasan ≥65
Uap ≤8%
Ukuran Jaring ≤95% ayakan 100 bolong
gajih ≤1
Laju Nyerep Cai ≥1:8
Jumlah Plat Baku <20000 cfu / g
Ragi & kapang <100 cfu/g
Coliform <10 cfu/g
  1. Coli
Negatip
Salmonella Negatip

aplikasi

Hal ieu dianggo dina aplikasi naon waé dimana nyerep cai sareng ngariung diperyogikeun.Roti lampu, gulungan, roti mesin, adonan beku, adonan refrigerated, muih, barang amis, daging jeung daging analogs.

application
application

bewara

bungkusan:25KG / TAS 12MT / 20'FCL 24MT'40FCL

Panyimpenan:Diteundeun di tempat garing, tiis, sarta shaded kalawan bungkusan aslina, ulah Uap, nyimpen dina suhu kamar.


  • saméméhna:
  • Teras: